Γάμοι στην Πελοπόννησο – Ελλάδα

Η Ελλάδα, η χώρα των θεών του Ολύμπου, είναι ένας τόπος με μοναδικές τοποθεσίες, γεμάτες ρομαντισμό και φινέτσα, που προσφέρονται για έναν τέλειο γάμο που θα σας μείνει αξέχαστος. Τα ελληνικά νησιά με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα και τα ασπρισμένα σπίτια, όπως η Σαντορίνη, η Σκόπελος, η Σκιάθος, η Μύκονος, είναι ο κύριος προορισμός για γάμους στην Ελλάδα, αλλά και η Πελοπόννησος προτιμάται από πολλά ζευγάρια που προτιμούν τα θεαματικά τοπία και τα κομψά ξενοδοχεία τgreece-destination-wedding-23ης.

Οι κύριοι προορισμοί για γάμους στην Πελοπόννησο είναι η Μονεμβασιά και το Πόρτο Χέλι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες εξίσου φωτογενείς τοποθεσίες. Τα τελευταία χρόνια έχουν ιδρυθεί πολλές επιχειρήσεις που ειδικεύονται στη διοργάνωση γάμων και που αναλαμβάνουν να προγραμματίσουν την τελετή και τη δεξίωση και να διεκπεραιώσουν όλες τις τεχνικές και γραφειοκρατικές λεπτομέρειες για εσάς, ώστε να είναι ο γάμος σας μια μέρα γεμάτη ρομαντισμό και τρυφερότητα, που θα σας αφήσει αξέχαστες μνήμες.

Ψάξτε για τον διοργανωτή γάμου που θα προσφέρει λύσεις που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Οι περισσότεροι έχουν ιστοσελίδες σε διάφορες γλώσσες όπου παρουσιάζουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τις επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κτλ) με τις οποίες συνεργάζονται.

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες π
ου θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας αν σκέφτεστε να παντρευτείτε στην Πελοπόννησο παρατίθενται παρακάτω.

Είναι φρόνιμο να αποφασίσετε για την ημερομηνία του γάμου σας και να έλθετε σε επαφή με τον διοργανωτή γάμων που θα επιλέξετε τουλάχιστον τρεις μήνες πριν.

Πρέπει να αποστείλετε όλα τα δικαιολογητικά στον διοργανωτή γάμων τουλάχιστον έναν μήνα πριν την ημερομηνία που θα επιλέξετε.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τον Σεπτέμβρη, οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και οι περισσότερες δημοφιλείς τοποθεσίες είναι γεμάτες κόσμο. Αν θέλετε να είστε πιο άνετοι στον γάμο σας, τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι, θα μπορούσατε να επιλέξετε κάποια άλλη ημερομηνία μέσα στον Απρίλη, το Μάη ή τον Οκτώβρη.

Αν σκέφτεστε να αναθέσετε τη φωτογράφιση του γάμου σας σε επαγγελματία φωτογράφο, ζητείστε να δείτε φωτογραφίες από άλλους γάμους που έχει καλύψει, ώστε να σιγουρευτείτε ότι το στιλ του σας ταιριάζει.